V članku https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/poskodovani-dijak-v-kriticnem-stanju-policija-prvi-indici-ne-kazejo-da-je-slo-za-napad-335849,   avtorja S.H.H. , novinarja portala Žurnal24.si , lahko beremo, da je dijak na avtobusni postaji v Celju z glavo silovito udaril ob rob pločnika ter se hudo poškodoval. Kaj se je natančno zgodilo še ni znano.

Kot še poroča zgoraj omenjeni portal se na družbenem omrežju Twitter širijo objave o domnevnem napadu na dijaka prvega letnika in da bi naj bil dijak v življenjski nevarnosti, saj naj bi bile poškodbe hude.

Zdravniki naj bi se bali, da je pri udarcu v robnik fant utrpel možganske poškodbe, fant pa naj bi bil še vedno v kritičnem stanju. Niti domači ne vedo kaj se je zgodilo, širijo pa se informacije, da naj bi bili za poškodbo krivi dijaki 4. letnika.

Iz Policijske uprave Celje so potrdili, da je bil dijak 1. letnika hudo poškodovan, a okoliščine napada naj ne bi kazale na napad ali na kakšno drugo kaznivo dejanje. Milena Trbulin iz Policijske uprave Celje je še povedala, da so bili obveščeni o poškodbi dijaka, vendar prve ugotovitve ne kažejo na napad ali na to, da bi šlo za kaznivo dejanje ter da primer preiskujejo. Na policiji so še potrdili, da se je dijak poškodoval na avtobusni postaji v Celju.

 

Članek “Dijak v kritičnem stanju. Policija: prvi indici ne kažejo, da je šlo za napad” je dosegljiv tukaj:https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/poskodovani-dijak-v-kriticnem-stanju-policija-prvi-indici-ne-kazejo-da-je-slo-za-napad-335849