Zmago Jelinčič Plemeniti vladi sporoča: “Kar dajmo jim še več in večje transferje”

Foto: Twitter (Zmago Jelinčič Plemeniti)

Vlada oziroma koalicija je pred dnevi sprejela novelo Zakona o tujcih, ki naj bi po njihovem mnenju omogočala lažje zaposlovanje tujcev. Hkrati pa bi to odprlo lažji prihod njihovih družinskih članov v Slovenijo. Kljub temu, da je opozicija in del javnosti vlado opozarjalo, da predlagane rešitve prinašajo več škode kot koristi, se je koalicija požvižgala na ta opozorila.

Le nekaj dni po sprejemu takšne novele je nekdanji poslanec in predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti objavil fotografijo, ki prikazuje, zakaj so nekateri nasprotovali takšni noveli. Kot izkazujejo fotografije nekateri veliko raje kot za delom pogledajo za alkoholom in nedelom. Kot je zapisal nekdanji poslanec se takšne zadeve dogajajo v samem centru Ljubljane.

Kar dajmo jim še več in še večje transferjev,” je ob takšnih fotografijah in pismu zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti. Zraven fotografij je Jelinčič Plemeniti objavil še pismo v katerem ga stanovalec Ljubljane opozarja na težave, ki jih s svojim nedelom povzročajo priseljenci.

Vir: Twitter