Zvone Čedaž o svoji izkušnji z Golobovo vlado: “Če boste šli v medije, vam garantiram, da vas bomo zmleli, mi smo valjar, imamo vse pod kontrolo”

Foto: Zajem zaslona Domovina

Znano je, da je Robert Golob takoj po nastopu mandata pričel z zamenjavami vodilnih v vseh slovenskih zdravstvenih ustanovah. Tudi v teh primerih je postopala njegova vlada tako kot v primeru policije in RTV Slovenija in sicer očiščenja “janšitov”, kar je za zadnja dva primera kar pred kamerami priznal sam Robert Golob. Tej politiki se niso mogli izogniti niti v rehabilitacijskem centru URI Soča.

Žal pred Golobovo politiko očiščenja v Sloveniji ni bil varen nihče, pa tudi če se je šlo za ranljive skupine ali ljudi, ki nujno potrebujejo kvalitetenega sopotnika skozi nadaljnje življenje. Tako je Golobovo politiko očiščenja “janšistov” na svoji koži občutil direktor Uri Soča dr. Zvone Čadež. Sedaj je to svojo izkušnjo delil v pogovoru z Luko Svetina za Domovino.

Da Robert Golob dejansko ustvarja čistko je v pogovoru direktno potrdil dr. Čadež, pri tem pa ne izbira sredstev. Nekdanji direktor URI Soča je potrdil, da pri tem Golobu več kot očitno pomoč nudijo osrednji mediji, ki jih kljub njegovem zanikanju 100 odstotno obvladuje. “Če boste šli v medije, vam garantiram, da vas bomo zmleli, mi smo valjar, imamo vse pod kontrolo,” je v pogovoru razkril dr. Zvone Čadež.

Celoten pogovor si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir: Domovina