Zvone Černač: “Imamo selektorja, ki kar sam podeljuje rdeče kartone igralcem in jih izloča na podlagi osebnih zamer”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Edvard Kadič)

V Sloveniji in v svetu se je v zadnjih dneh zgodilo kar nekaj dogodkov, ki so zarezali tako v življenja ljudi kot notranjo politiko Slovenije. Svet se je soočil z novim terorističnim napadom, v Sloveniji pa ministri odhajajo zaradi različnih afer in kot kaže tudi lastnih zamer. O vsem tem so predstavniki parlamentarnih strank spregovorili v oddaji Tarča.

Poslanec SDS Zvone Černač je izredno kritičen do potez vlade, saj dejansko pobira iz žepov ljudi, ki bi na drugi strani najbolj potrebovali pomoč. Prav tako se je po besedah Černača vlada napačno lotila usklajevanj različnih finančnih transferjev. Tako so bili sedaj najbolj prikrajšani upokojenci, ki bi dejansko potrebovali največjo uskladitev svojih pokojnin.

Poslanec SDS se je dotaknil tudi kadrovskih menjav, ki smo jim priča v zadnjem obdobju pod vlado Roberta Goloba. “Imamo selektorja, ki kar sam podeljuje rdeče kartone igralcem in jih izloča na podlagi osebnih zamer, istočasno pa sploh nima nadomestnih igralcev ali pa so še slabši od tistega, ki je bil prej del ekipe,” je do trenutne Golobove vlade kritičen Zvone Černač.

Vir: X