Ali je to res mogoče? Na dan, ko sodnica vzklikajočega “Ubi Janšo” razglasi za neprištevnega, sodišče člana SDS kaznuje za zapis o Inštitutu 8. marec

Foto: pixabay.com

Bolj točnih besed kot jih je dejal nekdanji minister in poslanec SDS dr. Vinko Gorenak, “Država, to smo mi”, se pod Golobovo vlado ne da izreči. Več kot očitno je, da vse niti družbeno političnega življenja opravljajo ljudje popolnoma podrejeni tranzicijski levici in trenutni oblast. Tega dejansko glede na sosledje vseh dogodkov ni več mogoče zanikati.

Tako smo namreč priča, da na eni strani sodnica človeka, ki po ljubljanskih ulicah vpije “Ubi janšo”, razglasi za neprištevnega. To dejansko pomeni, da ga razbremeni vseh obtožb in ga hkrati hote ali nehote razglasi za nedolžnega. Po drugi strani pa takšnemu človeku omogoči nadaljnje nenadzorovano delovanje v slovenski družbi na takšen ali drugačen način.

Da je paradoks še večji pa na isti dan sodišče izreče kazen članu SDS, ker je po njegovem mnenju zapisal sovražne misli o Inštitutu 8. marec. Seveda ne gre za neko obstransko (ne)vladno organizacijo, ampak gre a Niko Kovač, ki je še kako vpeta v delovanje vlade Roberta Goloba. S tem tudi pravosodna veja oblasti dokazuje, da ne more iz krempljev tranzicijske levice. Grenamreč za očiten primer dvojnih meril.

Vir: X