Bernarda Jeklin do države in ljudi, ki skrbijo za njen kruh s prezirom in poniževanjem

Foto: Zajem zaslona

V Sloveniji bi morali zvoniti vsi alarmi, saj se v zadnjem obdobju uveljavlja miselnost oziroma se uveljavlja miselnost ljudi, ki jim Slovenija ni bila intimna opcija. Skrajno zavrženo in nesprejemljivo je, da ljudje, ki jim je ta država dajala kruh in so ljudi tudi za njih plačevali davke govorijo s prezirom in poniževanjem do države in državljanov.

https://x.com/brutus91101394/status/1807491359277998150

Tako je prva po Sloveniji in samostojnosti v zadnjih dneh udarila Vesna V. Godina, ki je izrazila stališče, da ne ve zakaj bi Slovenci praznovali dan državnosti. Sedaj se je tem nesmislom ter zaničevanju lastnega naroda pridružila tudi Bernada Jeklin. Že res, da je bila Jeklinova večkrat ali bolje rečeno vedno podrejena in podložna globoki državi, a je vseeno sramotno, da izjavi kaj takšnega kot je, da je sitasvojega naroda.

Propolitični časnik Revija Reporter je namreč objavil pogovor z Bernardo Jeklin, ki je dejala, da je sita politike in svojega naroda. Še več, Jeklinova je izrazila stališče, da ji gredo celo Slovenci na živce. Zanimivo, da ji ne gredo na živce ilegalni migranti in priseljenci, ki za naš denar živijo na plečih državnega proračuna.

Vir: X