Bo Nika Kovač s svojim inštitutom pokazala domnevno opravičilo Pošte Slovenije, zaradi neuspele vročitve pošiljke?

Inštitut 8. marec. (Foto: Twitter /Inštitut 8. marec)

V primeru branjenja nekaterih potez posameznikov, ki so ostro nastopali proti prejšnji vladi in so danes složni s to oblastjo, bi lahko uporabili pregovor: “Vsak izgovor je dober, pa če ga mačka prinese na repu”. Zanimivo bo videti, če se lahko temu izognejo v Inštitutu 8. marec in svoje navedbe na družbenih omrežjih potrdijo z konkretnimi dokazi.

https://twitter.com/tolemamo/status/1663973227050287105?s=20

Kljub vsemu pa je skoraj zagotovo, da v omenjenem inštitutu ne morejo mimo dnevnega omenjanja SDS ali desnice. Tokrat so za takšno ravnanje uporabili po njihovem neupravičene navedbe o onemogočanju vročanja pisemskih pošiljk. Pred časom je namreč Računsko sodišče z javnim pozivom opozorilo, da Inštitutu 8. marec ni bilo mogoče vročiti pošte.

Sedaj so najprej obtožili podmladek SDS, da je Računsko sodišče obravnavalo njihovo financiranje volilne kampanje. V nadaljevanju pa so objavili, da naj bi celo prejeli opravičilo Pošte Slovenije, ker naj bi jim le ta na napačen način (naslov) vročala pošiljko. Če je res prišlo do takšnega ravnanja bi bilo dobro, če bi v inštitutu razmislili o objavi takšnega opravičilo, v kolikor je do tega res prišlo.

Vir: Twitter