Domišljija Marcela Štefančiča brez meja – Janez Janša naj bi medijsko-propagandni imperij gradil 30 let in ta sedaj niža rejtinge Golobove vlade

Marcel Štefančič. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Nejc Brence)

Nekdanji voditelj oddaje Studio City Marcel Štefančič ni nikoli skrival, da izredno rad simpatizira z levico. To je počel kljub temu, da je bil voditelj na RTV Slovenija, ki bi morala biti neodvisni in nepristranski medij v Sloveniji. Po ukinitvi “njegove” oddaje je še toliko bolj zavzeto širil gnev nad desnico.

Sedaj je njegova miselnost šla celo tako daleč, da Janeza Janšo in medije blizu desnice obtožuje nižanja rejtingov Golobove vlade. Marcel Štefančič je namreč v pogovoru razvil teorijo, da je Janez Janša 30 let ustvarjal medijsko-propagandni imperij, ki bi ga naj po njegovem sedaj uspel vzpostaviti.

V nadaljevanju je nekdanji voditelj na RTV Slovenija izjavil, da ima sedaj pod Golobovo vlado priložnost, da izmeri moč svojega imperija, saj naj bi imel sedaj največjo moč v medijih. Prav tako je medije bližje desnici oziroma samega Janeza Janšo obtožil, da je kriv za padec rejtingov Golobove vlade. Po mnenju Štefančiča torej ni krivda v slabem delu vlade in nezadovoljstvu državljank in državljanov z življenjem v državi, ampak Janezu Janši.

Sicer gre za stalnico na slovenski levici, ko je za vse kar je slabo kriv Janez Janša in desnica, kljub temu, da ti nimajo vzvodov odločanja.

Vir: Twitter