Državljani ministrica Bratuškova vam svetuje, da se v službo vozite z vlakom, saj se ona z avtomobilom, ker ima nestabilen delovnik

Foto: Zajem zaslona Twitter / Edvard Kadič

Ena od črnih točk trenutnega dela Golobove vlade so tudi iz dneva v dan, daljši in daljši zastoji na slovenskih cestah. Skoraj ne mine več dan, da se ljudje v enem od delu dneva ne znajdejo v popolnem prometnem zamašku. Vendar je ministrica za infrastrukturo za državljane hitro našla rešitev, ki pa jo sama po njenem ne more koristiti!?

https://twitter.com/AlesLebar/status/1671956949808603136?s=20

Kljub drugačnemu prepričevanju volivcev, se je že večkrat izkazalo, da Alenka Bratušek ni kos funkciji infrastrukturne ministrice. To so nenazadnje pokazali tudi volivci, ko so ji na zadnjih volitvah odrekli podporo, vendar jih je “od mrtvih prebudil” Robert Golob. Je pa še zanimivo, da ima Bratuškova po njeno izredno dobre predloge za državljane, medtem, ko sama ravna ravno nasprotno.

Tako je v zadnji oddaji Tarča na temo dolgih zastojev na slovenskih cestah v zadnjih tednih, državljanom svetovala, da v službo potujejo z vlaki. Po njeno namreč zaradi prevelikega števila ljudi, ki se v službo vozijo z osebnimi vozili, prihaja do takšnih zastojev, na drugi strani pa naj bi bila po njeno vožnja z vlaki udobna. Vendar pa sama tega nasveta ne upošteva, saj naj bi imela nestabilen delovnik. Tako kot kaže imajo vsi ostali državljani stabilen delovnik le sama ima nestabilnega!?

Vir: Twitter