(Foto) S 15.000 evrov mesečnih dohodkov mora Tanja Fajon izkoristiti VIP karto z vsemi ugodnostmi v Planici, medtem ko državljani plačajo 33 evrov za stojišče

Foto: Twitter (Libertarec)

Vse od četrtka v Planici poteka praznik poletov, ki bi ga lahko označili celo za največji dogodek v skokih v svetovnem pokalo. To dokazujejo številni obiskovalci in tudi odzivi tujih navijačev, ki se te dni mudijo v Sloveniji.

Slovenski skakalci – letalci, so letos še posebno “nastrojeni”, saj so dve leti morali leteti pred praznimi tribunami in kot kaže želijo navijačem povrniti za vse izgubljene lepe trenutke. Po včerajšnjih prvih štirih mestih, so dane v ekipni tekmi ponovno stopili na najvišjo stopničko in vse ostale pustili za sabo.

Ker gre za enega največjih športnih dogodkov v Sloveniji je moč v Planici te dni opaziti tudi mnoge znane obraze. Med njimi se je danes pojavila tudi voditeljica SD Tanja Fajon.

Pri tem ne bi bilo nič posebnega, če se ne bi Fajonova ponosno sikala z vstopnico, ki razkriva kaj vse si je lahko “privoščila” v Planici in na čigav račun. Več kot zgovoren je zapis Tomaža Štiha na Twitterju: “Socialdemokratska kraljična ob 15.000 evrov mesečnih dohodkov v Planici očitno po vezah VIP zastonjkari. Številka 9 na njeni kartici pomeni brez vstopnine plus hrana in pijača. Za navadne ljudje pa 33 evrov za stojišče.”

Vir: Twitter