V članku  “Franc Jager investira na hrvaški obali. Hotel na Murterju, kmalu hotel na Pagu”, objavljenem na kozjansko.info lahko beremo, da se Franc Jager po umiku iz trgovske verige Jagros, katere posle je predal v roke sinovom, podaja v gradbene ter nepremičninske posle.

Franc Jager je po pisanju Večera prejšnji mesec preko podjetja Gradnje Jager oziroma hrvaškega Jager graditeljstvo najel in odprl edini večji hotelski kompleks Colentum na otoku Murter. Pri tem gre za hotel z 98 sobami ter bazenom, katerega namerava Jager v naslednji fazi tudi kupiti. V kolikor bo teklo vse po načrtih bodo hotel do naslednje sezone popolnoma obnovili in ga iz trizvezdničnega spremenili v štirizvezdničnega.

Na hrvaški obali ima Jager tudi druge investicijske načrte. Ob  morju na hotelu Pag ima v lasti pet hektarjev veliko zemljišče, tam namerava zgraditi hotel s 120 sobami in 30 apartmaji, je pisal Večer.

Članek “Franc Jager investira na hrvaški obali. Hotel na Murterju, kmalu hotel na Pagu” je dosegljiv tukaj: https://kozjansko.info/2019/08/franc-jager-investira-na-hrvaski-obali-hotel-na-murterju-kmalu-hotel-na-pagu/