Igor Pirkovič: “A lahko da Vesni Vuković kdo možnost pojasnila? Jaz bi ga dal, a nimam več oddaje.”

Foto: Facebook

Že nič kolikokrat se je izkazalo, da je dejansko portal Necenzurirano in z njim Primož Cirman branik tranzicijske levice. Že pred volitvami pa se je izkazalo, da je njegova sodelavka Vesna Vuković s strani GEN-i, ki mu je takrat predsedoval Robert Golob dobila lepo vsoto denarja. Kljub vsem tem dejstvm pa je Robert Golob ob nastopu mandata Cirmana razglasil za najboljšega raziskovalnega novinarja.

In danes ta po mnenju najboljši raziskovalni novinar na javni RTV Slovenija izjavi, da njegova sodelavka ni imela možnosti pojasniti zakaj so ji bila ta sredstva nakazana. V kolikor bi bil najboljši raziskovalni novinar bi imel verjetno interes pridobiti pojasnila in svojo nekdanjo sodelavnko oprati vseh dvomov. Vsekakor pa ne gre pozabiti, da je danes Vesna Vukovič generalna seretarka stranke Gibanje Svoboda, žena Primoža Cirmana pa direktorica vladnega urada za komuniciranje.

Kljub vsem tem dejstvom in zgodbam, ki so bile v preteklosti okoli spornih nakazil Vesni Vuković je nespremeljivo, da nek novinar poda takšno izjavo. Na to ga je opozorila tudi voditeljica Erika Žnidaršič, ki mu je jasno povedala, da Vukovićeva kljub različnim pozivom na ta vprašanja nikoli ni podala odgovor. Da se Cirman ne bi zapletal s takšnimi izjavami ima zanj Igor Pirkovič rešitev: “A lahko da Vesni Vuković kdo možnost pojasnila? Jaz bi ga dal, a nimam več oddaje.”

Vir: X