Igor Pirkovič: “Inštitut 8. marec se ni oglasil glede zadnjih napadov Maročanov na domačinke. Kje je Nika, ko jo rabiš?

Foto: Twitter (Jelka Godec)

Če je še do nekaj časa nazaj policija “uspešno” prikrivala napade na domačinke in domačine s strani ilegalnih migrantov, so sedaj ti že tako pogosti, da tudi tega sedaj ne morejo več početi. V zadnjih dneh Slovenijo tako pretresata napada v Ljubljani s strani dveh Maroških državljanov in napad v mariboru na očeta s hčerko. Ob vsem tem pa je najbolj nenavadno, da ni slišati opozoril tistih, ki naj bi najbolj nasprotovali takšnemu ravnanju.

Ljudje še verjeto niso pozabili, kako se je zgodil pomp okoli domnevnega napada na predstavnico inštituta 8. marec Niko Kovač. Po nekaj dneh so prišle v javnost fotografije domnevnega napada in na koncu obsodilna sodba za domnevnega napadalca. Med tem pa so v omenjenem inštitutu in podobnih organizacijah opozarjali za kako nedopustno dejanje gre.

Danes, ko dejansko ilegalni migranti napadajo damačinke in domačine, pa ti isti ljudje molčijo in z njihove strani ni popolnoma nobenega odziva. Na takšno dejstvo opozarja tudi novinar Igor Pirkovič.Inštitut 8. marec se ni oglasil glede zadnjih napadov Maročanov na domačinke. Sem mislil, da so na strani napadenih. Kje je Nika, ko jo rabiš?,” je zapisal in opozoril Igor Pirkovič.

Vir: X