Igor Pirkovič s svojo oddajo Utrip kot kaže pri slovenski levici povzročil abstinenčno krizo? Ker ni argumentov ponovno nad novinarja z žalitvami!

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Tako kot v začetku leta dr. Jože Možina je po dobre pol leta tokrat Igor Pirkovič z oddajo Utrip kot kaže slovensko levico zadel tam kjer jih najbolj boli. To je pri nastavitvi ogledala kako in na kakšen način si predstavljajo vodenje države, ki pa je v nasprotju z moralnimi in etičnimi načeli zdrave demokracije.

Da navedbe Igorja Pirkoviča v oddaji držijo kažejo nekateri odzivi levičarskih podpornikov, ki so zaradi pomanjkanja argumentov skrajno primitivni in nedostojni. Tako kot v primeru dr. Jožeta Možine, ko na levici niso imeli argumentov, ki bi negirali njegove navedbe, so tudi tokrat ostali brez tega orodja.

Vse navedeno je posledica, da se nad ustvarjalca oddaje “spravijo” s skrajno primitivnimi komentarji. “Pirkovič je pa gnoj prve klase”, “Pirkovič je intelektualno insolventen”, je le nekaj neokusnih komentarjev podpornikov slovenske levice. S tem pa nenazadnje samo pokažejo kako so sami primitivni in kako za vse na svetu sledijo levi politični agendi, pa naj bo le ta prava ali ne.

Vir: Twitter