Igor Pirkovič: “Vidite razliko med prvorazrednimi in drugorazrednimi. V enem primeru pet mesecev pogojne zaporne, v drugem 400 evrov (polovička 200).”

Foto: BoBo

Kot smo že pred dnevi poročali se vse bolj riše jasna podoba Slovenije dvojnih državljanov. Za takšno podobo pa s svojimi dejanji skrbi tako vlada, ki jo vodi Robert Golob ter inštitucije, ki jih je očistil po svojih zahtevah. Tako se danes vidi kaj pomeni, če se Policijo očisti po svojih merilih in kako ta ravna v primeru neljubih dogodkov.

https://x.com/IPirkovic/status/1791913097130611091

V preteklem tednu je namreč slika delovanja Policije dvojnih državljanov šla v javnost z jasnim sporočilom. V kolikor gre za podpornike vlade se naredi vse, da se jih zaščiti, ko zaščito potrebujejo z drugega pola politike pa se stoji križem rok ter se dela kot, da ni nič. Takšno delo dvojnih državljanov se je pokazalo v primeru napada na kandidata SLS Petra Gregorčiča.

Slednji je namreč bil na prireditvi Vinska vigred tarča fizičnega napada in je bil pri tem poškodovan. policija je hitro sporočila, da je našla napadalca in mu izrekla globo, ker naj bi šlo v tem primeru za prekršek. Ko je bila njihova Nika Kovač v Ljubljani tarča neznanega napadalca, ki ga nikoli ni bilo moč videti, je bil ta obsojen na 5 mesecev pogojne kazni. Tako se več kot očitno kaže država dvojnih državljanov, kar opozarja tudi Igor Pirkovič: “Vidite razliko med prvorazrednimi in drugorazrednimi. V enem primeru pet mesecev pogojne zaporne, v drugem 400 evrov (polovička 200).”

Vir. X