Jan Macarol Vrabec: “Tarča je dokazala, da je Tina Gaber trojanski konj in da bivše novinarke nimajo kaj delati v politiki”

Foto: X Bojan Požar

Zadnja oddaja Tarča je razkrila, da še kako držijo navedbe nekaterih političnih analitikov, da je preiskovalna komisija, ki jo je doslej vodila Mojca Šetinc Pašek imela samo eno nalogo in to je preganjanje vseh drugače mislečih. Po drugi strani pa je postalo jasno tudi, zakaj se je morala posloviti od stranke Gibanje Svoboda. Njena komisija je namreč “naletela” nehote na ime Tina Gaber.

Mojca Šetinc Pašek je namreč v oddaji Tarča razkrila, da je njena preiskovalna komisija naletela na ime Tina Gaber. Potem pa so po njenih besedah morali zadevo predati policiji in tožilstvu. “Preiskava: na Tino Gaber se je pač naletelo, pravi Mojca Šetinc Pašek, in zadevo smo morali predati policiji in tožilstvo. Ojej, kakšen fiasko je to za Goloba in Svobodo,” je nastop Šetinc Paškove v oddaji Tarča povzel novinar Bojan Požar.

Do takšnega stališča oziroma nastopa je še bolj kritičen Jan Macarol Vrabec, ki je prepričan, da je oddaja razkrila nekatere nenavadne podrobnosti. “Tarča je danes dokazala dvoje: da je Tina Gaber trojanski konj in da bivše novinarke nimajo kaj iskati v politiki,” je zapisal Jan Macarol.

Vir: X