Nataša Pirc Musar, ko igrajo Hej brigade ponosno stoji, medtem, ko ob igranju himne sedi kot v nekem kafiču!

Foto: X

Žalostno in sprevrženo je kakšen odnos ima najvišja inštanca v državi Nataša Pirc Musar do dejanj in simbolov v naši domovini. Kot se je že nič kolikokrat izkazalo gre za predsednico, ki ni niti malo vredna funkcije, kaj šele, da bi bila predsednica vseh, za kar se je razglašala sama. Pirc Musarjeva ima namreč do domoljublja in novejše zgodovine izredno prezirajoč odnos, medtem, ko poveličuje nekdanji zločinski režim.

https://x.com/Strnisa27Vanja/status/1805529424663621717

Kot smo že poročali namreč Pirc Musarjeva veliko raje kot javni zdravstveni sistem, rešuje bolnico Franja. Vendar to še ni najhuje, saj ima izredno prezirajoč odnos do simbolov Slovenije in to predsednica, ki bi jih morala najbolj spoštovati. Tako je pod Jankovićem denimo ponosno stala in se klanjala Hej brigade, medtem, ko je v hramu demokracije ob himni sedela kot v nekakšnem kafiču.

Takšno ravnanje predsednice in prezir do državnih simbolov je sprožilo val zgražanja na družbenih omrežjih. Ljudje opozarjajo, da bi se morala Pirc Musarjeva seznaniti s protokolom pri takšnih dejanjih, ne da se obnaša skrajno primitivno.