Podjetje PIŠEK-Vitli KRPAN postalo srebrna gazela 2021

Franc Pišek ob prejemu srebrne gazele 2021. (Avtor: Luka Cjuha)

Podjetje PIŠEK-Vitli KRPAN je postalo srebrna gazela Slovenije za leto 2021. Finalna prireditev je potekala v Narodni galeriji v Ljubljani. V družbi nadpovprečno uspešnih podjetij, prejemnikov regijskih gazel 2021, je KRPAN prejel srebrno priznanje poslovne odličnosti.

Na zaključnem dogodku 20. izbora najboljših hitro rastočih podjetij v Sloveniji, ki ga organizira družba Dnevnik v sodelovanju z regijskimi zbornicami Gospodarske zbornice Slovenije, je bilo šest podjetij, ki so postala regijske gazele za leto 2021.

Močan lasten razvoj

Podjetje PIŠEK-Vitli Krpan je vodilni proizvajalec gozdarskih vitlov na svetu. Njihov prodajni asortima obsega širok spekter gozdarske mehanizacije, ki je namenjena profesionalni kot tudi domači uporabi. Vsako leto tržišču ponudijo nove stroje in inovacije, ki jim omogočajo, da v branži gozdarske mehanizacije sledijo trendom in jih nemalokrat tudi narekujejo.

Ponosni na preteklost in zazrti v prihodnost

Z vstopom v 45. leto delovanja KRPAN doživlja ekonomsko, razvojno in vsebinsko transformacijo. Ob tem priznanju so zatrdili, da bodo še vedno odlično sodelovali z lokalno skupnostjo in soustvarjali življenje v Šmarju pri Jelšah. Tu so doma in tu se dobro počutijo. Ustanovitelj in lastnik podjetja PIŠEK-Vitli KRPAN Franc Pišek večkrat poudari: »Zavedam se, da brez dobrih sodelavcev ne bi bili tako uspešni. Jaz ne hodim delat v podjetje KRPAN. Vsak dan pridem v družino KRPAN

Ob prejemu nagrade podjetju PIŠEK-Vitli KRPAN čestitamo tudi v našem uredništvu

Vir: PIŠEK-Vitli KRPAN