Politični analitik o Erjavcu: ” Če Erjavcu uspe, bo prišlo do političnega kaosa, ki bo trajal več mesecev, vse do volitev.”

(foto: Matic Štojs Lomovšek)

 

Za slovensko politiko bo danes nastopil dan D, dokončno s ebo namreč skristaliziralo, kako je močna Koalicija ustavnega loka, ki se že več mesecev trudi v smeri vložitve konstruktivne nezaupnice in zamenjavo vlade. Tako je na preizkušnji moč opozicije s Karlom Erjavcem ter povezanost aktualne koalicije pod vodstvom Janeza Janše.

O politični situaciji po uspešni konstruktivni nezaupnici je dr. Tino Mamić, politični analitik, urednik portala Vipavska in član upravnega odbora Združenja novinarjev in policistov Slovenije povedal: “Če Erjavcu uspe, bo prišlo do političnega kaosa, ki bo trajal več mesecev, vse do novih volitev.”

Slovenija pa doživlja politično burlesko. Se pa zdi poznavalcu slovenske politike brezupno in čudno, ko poslanci stanke DeSUS nočejo Erjavca postaviti za mandatarja.“Da bi šef stranke na tak način, tudi z grožnjami, ki jih pošilja tudi skozi medije, prepričeval svoje “stare prijatelje”, pa ne pomnim,” pove Mamič.

 

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

 

Vir: Politični analitik: Če Erjavcu uspe, bo prišlo do političnega kaosa!