četrtek, 20 junija, 2024
Doma Kronika Še eno posilstvo migrantov v centru Ljubljane! V Rogu dva Afganistanca posilila...

Še eno posilstvo migrantov v centru Ljubljane! V Rogu dva Afganistanca posilila mladoletno dekle – eden od njiju je brez kazni že zapustil Slovenijo in se svobodno sprehaja po Evropi!

Foto: Nova24TV

V javnost je ponovno prišla grozljiva novica o posilstvih migrantov slovenskih deklet. Dva afganistanca, eden izmed njih je Ibrahim Diouf sta decembra 2018 v prostorih stare tovarne Rog, ki je znana po tem, da velikodušno sprejema migrante, spolno zlorabila 17-letno dekle, v javnost pa je novica prišla šele sedaj. Mladoletnica je bila omamljena od alkohola in prepovedanih drog, ob posilstvu je dejala, da se je počutila umazano in je pomislila celo na samomor. Eden izmed migrantov je brez kazni že zapustil Slovenijo, medtem ko drugi obtoženi, Ibrahim Diouf  zanika krivdo.

Po poročanju Dnevnika je sodišče odobrilo preiskavo dveh moških, utemeljeno osumljenih, da sta decembra predlani v prostorih ljubljanskega Roga spolno zlorabila 17-letno dekle. Osumljeni Afganistanec je že pred pričetkom postopka zapustil državo, medtem ko drugi osumljeni, Ibrahim Diouf zanika krivdo so poročale tudi Slovenske novice.

Mladoletnica je poznala osumljenega Afganistanca ter se z njim veliko družila. Na njega je gledala kot zelo dobrega prijatelja, je dejala. Usodne noči v Rogu je mladoletnica uživala z Afganistancem, saj sta oba popila veliko alkohola in jemala mamila. Mladoletnica je zelo zaupala v Afganistanca, saj ga je prosila, če lahko pri njem prespi. Ta jo je odpeljal k svojemu prijatelju , kjer se je zgodil ostudni zločin, saj sta jo oba napadla in spolno zlorabila.

Tovarna Rog je v rokah alternativnih radikalnih levih kulturnikov, glasbenikov in mladostnikov. Ljubiteljski odnos do migrantov je izkusila predlani 17 letno dekle, ki je bila žrtev posilstva Afganistanca in tujega državljana Ibrahima Dioufa. (Foto: Arhiv Nova24tv)

Mladoletnica se zavedala ostudnega zločina, vendar je otrpnila
Kot poročajo nekateri slovenski mediji je najstnica med ostudnim zločinom posilstva se zavedala, vendar je zaradi popitega alkohola in jemanje mamil popolnoma otrpnila. Po hudem dejanju dveh migrantov se je odpeljala domov in vse povedala svoji družini. Hud zločin, ki ga je doživela mladoletnica, pa je še eno opozorilo, da moraš biti pri druženju s sumljivimi tujci zelo previden, saj ste lahko hitro žrtev zločina.

Avtor Luka Perš, članek je bil prvotno objavljen tukaj.