Sramotna poteza poslanca Levice Vatovca dvignila prah tudi v tujini!

Foto: X Romana Tomc

Profesor primerjalne politike Bogomil Ferfila je za eno od oddaj na radijskih frekvencah dejal, da predstavlja napad Hamasa na Izrael podobno dejanju napada na dvojčka 11. septembra leta 2000. Kljub temu pa ima žal Slovenija poslanca, ki je kot kaže na to ponosen in takšna dejanja opisuje kot vojaško operacijo. Žalostno toda resnično je, da si je poslanec Levice Matej T. Vatovec na družbenem omrežju na dan tega okrutnega dejanja prilepil palestinsko zastavo.

Da gre res za skrajno neprimerno dejanje kaže tudi dejstvo, da takšno početje ni ostalo neopaženo tudi v tujini. Kot je ob tem dejala evropska poslanka Romana Tomc je to velika saramota za Slovenijo. Slovenija s takšnimi potezami omenjenega poslanca tako v svetu izgublja še tisti kanček kredibilnosti, ki je ostal od kar državo vodi vlada Roberta Goloba.

Vendar kot vse kaže je Slovenija pod to vlado dosegla že toliko blamaž, da niti v tujini niso več presenečeni nad takšnim nespodobnim ravnanjem poslanca Mateja T. Vatovca. Kot je zapisal Pedro Lopez de Pablo namreč ni presenečenja, da se je omenjeni poslanec na ta teroristični onapad odzval kot se je. Kot je zapisal je namreč poslanec koalicije ravno na dan napada Palestincev na Izrael k svojemu imenu nalepil Palestinsko zastavo.

Vir: X