Uroš Urbanija ob izvolitvi Zvezdana Martiča: “Čestitke g. Martiču, trdo je garal na protestih in si to mesto pod to vlado res zasluži”

Foto: Zajem zaslona Twitter / Albin Vrabič

Četrtkovo dogajanje na RTV Slovenija, ko so svetniki razpravljali o novem predseniku uprave je razkrilo kako enoumsko smer nacionalnega medija si želi Golobova vlada. Po tem, ko so z mesti v svetu RTV Slovenija “poplačali” določene posameznike, ki so se borili za njihov prihod na oblast, so sedaj z mestom predsednika uprave “nagradili” še enega najvidnješih protestnikov na RTV Zvezdana Martiča.

https://twitter.com/UrosUrbanija/status/1679582563621388290?s=20

Če na eni strani takšni odločitvi ploskajo levi politiki naklonjeni posamezniki, na drugi tisti, ki si želijo neodvisni nacionalni medij opozarjajo na nedopustnost tašnega dela na RTV, ki smo mu priča. Da vlada Roberta Goloba res “poplačuje” delo posameznikov za njiho prihod na oblast se kaže tudi v tem, da pomembna mesta na nacionalnem mediju zavzemajo ljudje, ki so vztrajno protestirali proti vladi janeza Janše.

Na izvolitev Zvezdana Martiča se je odzval tudi Uroš Urbanija, ki mu je ob tem žal predvsem dobrih in korektnih kadrov na RTV Slovenija. “Malo popuščajo v enoumju. Sicer pa čestitke g. Martiću, trdo je garal na protestih in si to mesto pod to @vladaRS res zasluži. Žal mi je za vse super RTV-jevce, upam, da jim ne bo po stari navadi ustvarjal lažnih FB profilov za diskreditacijo, kot je to delal v preteklosti,” je bil ob tem kritičen Uroš Urbanija.

Vir: Twitter