Urškin vrhunski menedžer Slovenijo decembra potisnil prav na zadnje mesto industrijske proizvodnje v zadnjem mesecu leta 2023!

Foto: Zajem zaslona (TopNews)

V času referendomskih kampanj je predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič pred javnostjo goste prepričevala kako Slovenijo vodi vrhunski menedžer. Takrat je predsednica DZ opozicijo obtožila, da govorijo o menedžeriranju vlade, ki bi jo naj po njenih besedah vodil vrhunski menedžer, ki ve kako se vodi gospodarstvo ter voditi vlado.

https://www.youtube.com/watch?v=kO0pE_NjZ4E

Danes pa se kaže, da je tako vlada zelo slabo vodena, rezultati dela pa izredno daleč od vrhunskega menedžeriranja. Slovenija je namreč decembra 2023 zasedla zadnje mesto na lestvici industrijske proizvodnje. Tako je Slovenija zaostala za vsemi državami Evropske unije. V primerjavi z letom 2022 – decembrom je bil padec kar 10 odstoten.

“Polom. Prejšnja vlada je po oceni OECD vodila drugo najbolj učinkovito ekonomsko politiko na svetu, ta pa z vrhuuuuuunskim managerjem na čelu vodi v prepad,” je takšne rezultate komentiral Miran Videtič. Predsednik SDS Janez janša je prepričan, da gre za katastrofo in bi od vlade pričakoval, da se raje kot z aferami ukvarja z vodenjem države.

Vir: X