V Jugoslaviji tekali in stali za kruhom, danes pod Golobom tekmujejo kdo bo prvi na upravni enoti, hkrati pa nastaja enormna škoda!

Foto: Zajem zaslona

Starejše generacije se še spomnijo kako so ljudje tekmovali kdo bo prej pred trgovino, da bo lahko kupil kruh ali kakšno drugo živilo. Danes, ko nam vlada svoboba (Svoboda) pa ljudje tečejo do vrat upravnih enot, da bi lahko uredili potrebne postopke, na različnih področjih. A to kot kaže za Goloba ni pomembno, saj so po njegovem tam paosleni nebodi ga treba in strošek države. Medtem pa seveda sam na veliko potuje s svojos tarleto Tino Gaber, plačujejo pa davkoplačevalci.

Domačini v Ljubljani so namreč posneli kako ljudje ob odprtju dostopa do tamkajšnje upravne enote, dobesedno šprintajo, da bi bili prvi in bi lahko uredili svoje postopke. Gre za prizor, ki je več kot sramoten za državo, ki bi morala v 21. stoletju razpolagati z demokracijo in dostopnimis toritvami za vse. Zaradi takšnih stvari je predsednik SDS-a Janez Janša na Goloba naslovil poziv.

“Pozivamo Vlado RS, da se končno zdrami. Stavko na UE lahko hitro konča s konstruktivnim pristopom k pogajanjem (zakaj PV Golob ni niti 1x sedel s sindikatom?) in popravki sistemizacije. Stoji tisoče upravnih postopkov, 400.000 oseb mora letos menjati osebne dokumente. Nastaja velika gospodarska škoda, tu je sto tisoč in več ur izgubljenega časa davkoplačevcev, čakajočih v vrstah. Si predstavljate reakcije MSM in NVO politkolesarjev, če bi na dan takih prizorov prejšnja vlada nabirala politične točke na uspehih športnikov?” O resnosti situacije opozarja Janez Janša.
Vir: X