V KUL-u še zmagali niso in so že poraženi. Tokrat nad Blaža Zgago in Levico sekretar stranke SAB Jernej Pavlič

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Novinar Bojan Požar je včeraj objavil besedni “dvoboj” med Blažem Zgago in sekretarjem SAB Jernejem Pavličem. Zgaga je namreč zastavil vprašanje, kdo je leta 2014 Nemcem prodal Letališče Jožeta Pučnika in da o nista storili niti Srbija in Hrvaška. V nadaljevanju je zapisal da Alenka Bratušek in SAB s fašistično koalicijo vrhovnega janšista vrsta 100 milijonsko luknjo v zdravstveno blagajno.

Na to izjavo se je odzval sekretar SAB Jernej Pavlič, ki je Zgagi komentiral, da je Grčija prodala vsa letališča, pristanišča, naftovode, vse pomembne nepremičnine, znižala pokojnine do 15 %, plače do 37 % in država je deset let v spirali križe, kljub temu, da je državo vodila Levica. Po besedah Pavliča naj bi obljubljali, da ne bodo nič od tega storili, hkrati pa je Zgago vprašal, če je to pozabil.

V drugem delu je povedal, je posredno priznal, da so v opoziciji KUL razmere kaotične, saj je povedal, da takšni zapisi Janeza Janšo samo še bolj utrjujejo na oblasti in, da s takšnimi zapisi pomaga Janšo zadržati na oblasti.

Toliko o složnosti opozicije KUL.

Vir:Twitter