(Video) Miroslav Škoro, kandidat za župana Zagreba: Sem nočna mora skrajne levice, ki živi na privilegijih

Kandidat za župana Zagreba, predsednik Domovinskega gibanja dr. Miroslav Škoro (foto: Youtube)

V torek , 18. maja 2021 je imel novinarsko konferenco favorit za zagrebškega župana iz vrst skrajno leve stranke Možemo! Tomislav Tomašević, njegov protikandidat predsednik Domovinskega gibanja dr. Miroslav Škoro pa je novinarsko konferenco organiziral v parku Zrinjevac, poroča Nova24TV.

Že pred dnevi je kandidat za zagrebškega župana, predsednik Domovinskega gibanja Miroslav Škoro svojega tekmeca Tomislava Tomaševića in njegovo stranko Možemo! Označil za ekstremno levico, katero namerava ustaviti v drugem krogu.

Obenem je Škoro čestital Tomaševiću za prvo mesto v prvem krogu županskih volitev, poudaril je, da s ene misli predati. Škoro je povedal: Če bi ljudje mislili, da je vsega konec leta 1990, ne bi danes bil tukaj. Nič ni konec. Verjamem kar pravi moja [hrvaška] himna – dokler mi živo srce bije.” “Jaz sem nočna mora Tomislava Tomaševića in Možemo!,” je še povedal ter poudaril, da so levi politični aktivisti kariere gradili na račun pokojnega župana Milana Bandića, polovica pa jih živi prav v stanovanjih, ki jih je zgradil Bandić, še piše Nova24TV.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

 

Vir: Nova24TV