(Video) Nataša Pirc Musar v oddaji Tarča priznala, da je pri državnih institucijah preko moža poskušala “kupovati” medijski mir v svoji kampanji?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Zadnji dogodki kažejo da leva politična opcija niti več ne izbira in skriva, da želijo na vsak način prevzeti vse “vajeti” v državi. Tako je tudi Nataša Pirc Musar v oddaji Tarča jasno in glasno priznala, kako je skušala “kupiti” medijski mir v svoji kampanji.

Erika Žnidaršič je izpostavila, da je ravno sama preko moža Aleša Musarja skušala doseči medijski mir v njeni kampanji. ironično je, da se je to zgodilo ravno po tem, ko je sama izjavila, da je slabo, če se kupuje medijski mir oziroma se kupuje napade na druge. Sama naj bi namreč bila tarča napada Požareporta, Nova24Tv in kasneje še Reporterja in Necenzurirano.

Pirc Musarjeva je v oddaji povedala, da se je mož Aleš sestal s Tomažem Veselom in to sredi Ljubljane, z namenom, da se pogovorita o tem ali bo predsedniška kampanja čista. Kot je zatrdila je želela preveriti ali lahko kampanjo izpelje brez “metanja polen pod noge”. Kandidatka je še izrazila razočaranost, da pri tem ni bil uspešen, kar naj bi nakazovali po njeno negativni članki v medijih.

Vir: Twitter