(Video) Poslanka Levice Greif katoličanom očitala sovražnost, pouk verouka pa označila kot ustvajanje dogem

Foto: Zajem zaslona X / Tolemamo

Poslanci koalicije, so se v vsvojih teorijah popolnoma “zaplezali” in s tem izgubili občutek za realnost. Danes smo namreč priča, da ti poslanci katoličane označujejo za nestrpne, ob tem pa pozabljajo, kdo je na nestrpen način izrazil težnjo po uzakonitvi splava. Sicer pa smo v dokaj kratkem mandatu Tatjane Greif kot poslanke večkrat lahko videli, da slepo sledi nekakšni ideološki politiki stranke Levica.

Tokrat je ravno Greifova katoličane obtožila nestpnosti ter hkrati pouk verouka označila za ustvrjanje dogem. In takšne izjave izreče poslanka stranke katere predstavnik podpira teroristični napad islamske skupine Hamas na drugače misleče. Greifova je verouk namreč označila kot indoktrinacijo v versko skupnost in hkrati akšno obliko izobraževanja označila za spodbujanje k nestrpnosti.

Po njenih navedbah, bi naj verouk spodbujal nestrpnost do žensk, LGBT oseb in manjšin. Takšno vedenje je Greifova označila za katoliške dogme, hkrati pa naj bi se zavzemali za ponižnost, poslušnost ter nestrpnost. Zaradi teh njenih naved se verouk po njenem ne bi smel priznavati kot del izobraževalnih vsebi. Si je Greifova zastavila vprašanje, kdo po tem takem spodbuja nasilje?

Vir: X