Ali upa Matej T. Vatovec podjetnikom in delavcem pogledati v oči ter jim povedati kako jih njihov socializem uničuje in potiska na rob preživetja?

Foto: Družbena omrežja

Socializem, socializem in še enkrat socializem. To so edine besede, ki jih znajo izreči v Levici, a pri tem ne povedo kakšen socializem imajo v mislih. Njihova dejanja pa kažejo, da gre za izključno socializem po mer nekdanjih komunistov, ko sami živijo z izobiljo in to z denarjem državljanov, slednje pa potiskajo na rob preživetja. Da to še kako drži kažejo tudi zadnje objave njihove ministrice, ki se baha po Nemčiji na Evropskem prvenstvu, medtem, ko ljudem niso omogočene niti osnovne življenjske dobrine.

https://x.com/JanezMalavai/status/1804180402644365551

Eden takšnih kaviar socialistov je prav gotovo tudi Matej T. Vatovec, ki denimo takšnih poprej opisanih ravnanj njegove koordinatorke ne obsoja. Veliko bolj kot to ga skrbi vzpon po njihovem skrajne desnice, ki pa v kolikor bi Vatovec poznal zgodovino, nikoli ni delala proti lastnemu narodu, kot to počne levica in sam s svojimi kaviar socialisti.

Da gre pri Vatovčevem socializmu zgolj za propagando je opozoril tudi uporabnik socialnega omrežja. Ta je na konkretnem primeru poslanca Levica opisal kakšna zahrbtnost se dogaja pri levičarjih v Sloveniji: “Samo eno vprašanje:Vatovec,kako lahko pogledaš v oči sošolcu iz osnovne šole,ki je s svojim delom ustanovil podjetje,kjer zaposljuje ljudi,ti in tvoji pajdaši pa mu to delo otežujete. POGLEJ V OČI NJEGA IN NJEGOVE DELAVCE,ČE UPAŠ??”

Vir: X