Branko Grims bo v Celju spregovoril o poskusu uničenja zahodne civilizacije in vsiljevanju marksizma

Foto: Twitter (Nova24TV)

Poslanec SDS-a mag. Branko Grims bo nadaljeval s predstavitvijo svoje knjižne uspešnice “Zmaga dobrega”, o kateri bo v sredo spregovoril v Celju. Na povabilo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Celje bo gostoval v Don Boscovem centru, kjer bo pogovor vodila mag. Bojana Koren.

Sogovornika bosta tako predstavila kako želi današnja oblast uničiti zahodno civilizacijo vsiljevanjem marksizma pod krinko kulture v vseh treh bistvenih pojavnih oblikah te ideologije zla: ”LGBT+”, ”Eko” in ”Multikulti”. Avtor v knjigi razkriva tudi kako želi levičarska politika ustvariti religijo laži ter kako so sami najbolj podlegli špekulativnemu kapitalu.

“Obravnava metode nasilja in zastraševanje, ki jih uporabljajo propagandisti kulturnega marksizma ter pojasni, zakaj je danes boj za svobodo javne besede boj za obstoj Slovenije in evropske civilizacije. Je prva knjiga, ki nedvoumno pove, kaj je treba storiti za ohranitev zahodne, na krščanskih koreninah utemeljene civilizacije,” so v predstavitvi zapisali v VSO-ju.

Vir: Demokracija