Podlo do obisti! Državljani nimajo za preživetje in zdravnikov, Gabrova pa objokuje konec križarske seanse z Golobom!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Edina prava beseda, ki bi opisala Roberta Goloba in njegovo…. je ignoranstvo do državljank in državljanov. Medtem, ko ljudje ne vedo kako bodo preživeli iz meseca v mesec, gospodarstveniki zaradi davkov izplačali plače, se Golobova …. pritožuje, ker je že konec križarjenja. Kot so opozarjali politični analitiki je Golob 1. maj namesto v luči reševanja nakopičenih držav, pohajkoval s križarko in Tino Gaber.

Da je ignoranca do državljanov še večja pa je po koncu Gabrova objokovala konec te seanse. Tako kot lani tudi letos Golobu prvega maja kot kaže niso bili pomembni otroci, to je na začetku sam poudarjal, da so mu je ta čas najdragocenejši, ampak je veliko raje pohajkoval s Tino Gaber. In če se na družbenih omrežjih po nareku Gabrove ne oglasi Golob se kar ona sama.

Po vsem tem pa Gabrova na koncu še objokuje konec tega pohajkovanja in to v času, ko celo šolniki levi vladi napovedujejo protest. Da ob tem ne govorimo o več kot 100 dni trajajoči stavki zdravnikov, vse daljšim in daljšim čakalnim dobam ter ljudeh brez dostopa do osebnega zdravnika. Potem so tukaj še poplavljeni v lanskem avgustu, ki jim je golob obljubljal na stotine novih domovanj, danes pa niti ne vedo kje bodo preživeli že drugo zimo. Vendar kot vse kaže je samo pomembno kako Gabrova obžaluje konec pohajkovanja z Golobom?

Vir: X